Nyitvatartás H-Sz. 10:00-19:00

RÓLAM

Iván Karolina vagyok, mesterkozmetikus.


Szeretek a vendégekkel foglalkozni, és ha igénylik, kezelés közben meghallgatni őket. Ezt az egyik erősségemnek tartom, talán ezért is tértem állandóan vissza a kozmetikához. 2009 óta űzöm ezt a szerelem szakmát, bár sok mindent kipróbáltam, végül mindig itt kötöttem ki.

Ezekkel a kozmetikai kezelésekkel tudsz nálam kikapcsolódni.


A legfőbb szenvedélyem a kreatív kozmetika metódusa. Az egész kezelést rádszabom, megvizsgálom a bőrödet, majd csak ezt követően kezdek bele az eredményes és kényeztető kezelésbe. Továbbá ennek keretei között egyenesen neked való készítményt keverek ki növényi kivonatokból és szárítmányokból.Ezek még a legspecifikusabb bőrproblémát is tünetmentessé teszik.


Sok-sok tanfolyamnak, külföldi útnak és tapasztalatnak köszönhetően magabiztosan tudom kezelni a hiperérzékeny vagy afro bőrrel rendelkező vendégeimet. Így ha te is ezekkel a bőrtípusokkal rendelkezel, bátran térj be hozzám. Ezekben az esetekben ne a szokványos "gőzölős-nyomkodós" kezelést képzeld el, hanem az adott problémára szabott, professzionális termékekkel való munkát.


A specifikus eljárások mellett igyekszem mindenki számára minőségi szolgáltatást nyújtani, hiszen a célom az, hogy az egészséges bőr az összes vendégem számára elérhető legyen.

Ha te is szeretnél szépülni és pihenni otthonos környezetben, akkor foglalj az időpontfoglaló rendszeren keresztül!


Online és 0-24-ben bejelentkezhetsz az egyik leg felhasználóbarát időpontfoglaló felületen keresztül: bwnet.hu/partner/SKINCREATIVE


Ezen a felületen egyszerűen bejelentkezhetsz hozzám bármilyen kezelésre. Ha viszont nem tudod, mire lenne szükséged, vedd igénybe az ingyenes konzultációmat, ahol alaposan átbeszéljük a kérdéseidet és a tüneteidet.


Ez a rendszer neked készült, azért, hogy egy gyors regisztrációt követően beléphess a naptáramba, amit aztán kedvedre szerkeszthetsz. A bejelentkezés nagyon könnyű és kényelmes. A foglalásnál meg kell adnod a neved, az email címed és a telefonszámod, hogy majd azonnal visszaigazolhassuk a foglalásod.


Ha biztosítani szeretnéd a helyedet, kérlek tartsd szem előtt, hogy azt a díj előre utalásával teheted meg.

Szakmailag ezért bízhatsz meg bennem.

Közvetlenül a tanulmányaim befejezése után az Ilcsi Beautifying Herbs Hungary, Kuvaitban lévő szépségszalonjában lehettem kozmetikus. 2 évet töltöttem külföldön, és gyűjtöttem nemzetközi tapasztalatokat. 2015-ben a hévízi Kolping Hotel Spa & Family Resort wellness részlegén folytattam a munkát. Mivel családbarát szálloda, sok anyukának taníthattam meg, hogyan ápolhatják a bőrüket egyszerűen, de mégis hatékonyan a rohanó hétköznapokban.


iskoláim:

  • Kozmetikus képesítés megszerzése --- 2009. Nyíregyháza, Wesselényi Miklós Szakközépiskola, Szakiskola és Gimnázium

  • Kozmetikus Mestervizsga -- 2018, november 15.